Cavendish slipsknute

Cavendish slipsknutePå grunn av det store antallet trekk utgangspunktet node Cavendish synes å være svært tidkrevende, men hvis du prøver, vil du raskt legge merke til at det er bare to noder veve Four-in-hand.

Antagelig har denne noden ikke blitt oppfunnet av den engelske fysikeren Cavendish, men ved to fysikere Cambridge – Fink og Mao, som ønsket en måte å betale hyllest til Cavendish. Andre noder også ga navn på navn på kjente fysikere.

Cavendish KnotForholdet mellom noden og mote er formen på ansiktet bestemmer tommelfingerregel for menn med rundt ansikt og kort hals er de beste små, avlange knop som de Four-in-hand eller en hybrid node. Mine herrer, vil et lite ansikt og lang hals ser bedre ut i bånd med bredere noder.

Cavendish ligner på Four-in-Hand laget av tykt slips. Tilhengere av den sistnevnte vil bli fornøyd og den første, som begge er preget av en typisk, kompakt, trekantede og litt asymmetrisk. Hvis du ønsker å fylle krage med stor avstand mellom tipsene, kan du enten nå for en mye tykkere slips og forlenge Four-in-hand, eller Cavendish. Det er den eneste større node, som er anordnet pent i kombinasjon med kraven av den gjennomsnittlige bredde.

Cavendish slipsknute – (Litt) asymmetrisk
– Liten
Cavendish slipsknute – Typisk krage og litt avstand-spiss
– Med en lang, smal bånd
Cavendish slipsknute – Fra tynne til middels tykke materialer
– Betyr ikke løse seg selv
Cavendish slipsknute – Passer for lave menn
– For arbeid og for Christmas tilbud

Dette innlegget ble publisert i Cavendish slipsknute og merket med . Bokmerk permalenken.