Hanover slipsknute

Hanover slipsknute involverer åtte bevegelser. I motsetning til kamper, gjør det vanskelig, fordi det er nært knyttet til slipsknute oriental – bare avgiftene mye flere ganger den brede enden av båndet rundt smal.

Ifølge sine skapere, Fink og Mao, i sluttfasen, bør slipsknute Hanover være «symmetrisk triangel». Men noen symmetri og eleganse endrer ikke det faktum at på grunn av innlevering av åtte-slipsknute selv når båndene med det tynne stoffet blir fort ganske uhyrlig.

Hanover slipsknute

Hanover slipsknute

Det er vanskelig å generalisere former av hoder og ansikts typer, men noen slipsknute understreke den runde eller tynne ansiktet og andre optisk dekke over en del mangler. Men pass på: det mikroskopiske slipsknute orientalsk silke slips med tynn videre trekke oppmerksomhet til kontrasten mellom noden og rundt ansikt!

slipsknute hanoverSom i tilfellet med slipsknute Balthus og Grantchester, bør man la den smale enden av båndet svært kort, slik at den endelige tie var riktig lengde. Hanover, som nevnt ovenfor slipsknute, sørger for lavere menn alternative elegant Windsor slipsknute.

I noen få ord

Hanover slipsknute – Motsatt
– Symmetrisk
Hanover slipsknute – For tynne stoffer
– Tykk
Hanover slipsknute – Trekantet, elegant
– Tykk
Hanover slipsknute – Lett kommer ut for stor
– Windsor erstatning for de lavere menn
Hanover slipsknute – Betyr ikke løser seg selv

Dette innlegget ble publisert i Hanover slipsknute og merket med . Bokmerk permalenken.