Liten slipsknute – Oriental

Liten slipsknuteDette punktet synes å være bare en enkel, sammenlignet med de Four in hånd slipsknute innebærer det et enda mindre antall bevegelser. Faktisk er det litt vanskeligere å danne det pent. Det bør anvendes primært til båndene av tykt materiale.

På engelsk «Oriental» betyr «opprinnelse orientalsk asiatisk kar.» Når den første noden er beskrevet av Fink og Mao. De hevder at i asiatiske land orientalsk slipsknuten er så populære, som de Four-in-hånd i Europa og USA.

Siden noden orientalsk krever bare tre bevegelser, er vanligvis sitert som de første rådgivere stylister, men til tross for sin enkelhet er ikke nødvendigvis den mest egnet for nybegynnere. Den er liten slank design som gjør den ideell for tykke og ull bånd kan bare oppnås gjennom trening. Som nykommer bør starte fra krysset Four-in-hånd, eller Kent.

– Før obligasjonen antas å knytte rundt halsen søm til toppen (utenfor). Når en node er klar, er den bredere enden av båndet roteres til høyre side, men resten er fortsatt på venstre side og må være godt skjult under skjortekragen.
– Det er lett å løsne slipset knute og derfor må nøye bundet og grunnla
– Fordi det skjærer bare en gang, en svært liten del av båndet er «brukt». Ofte er for lang med smale eller brede enden av båndet. Av denne grunn er node egnet for store menn.

– Inverted (baseform)
– Litt asymmetrisk, delikat
– Liten krage
– For tykke bånd
– Bare egnet for ull bånd
– Betyr ikke løse seg selv
– For høye menn

Dette innlegget ble publisert i Liten slipsknute og merket med . Bokmerk permalenken.