Manhattan Slipsknute

Manhattan SlipsknuteJeg vet ikke hvem som ga denne noden det navnet. Det distribueres bare i Tyskland (via Internett).

Med en slik node selv beboere på Manhattan i New York, som, som du vet, hele uken, helst på dagen vandre rundt i dress, ser veldig elegant. Nodes Manhattan tie klipp type, med en kompakt design, er spesielt gunstig for menn med runde ansikter. Slankende effekt kan bli ytterligere forbedret ved å velge stripete slips.

Manhattan slipsknuterBortsett fra de velbrukte tie advarsler om mønstre, er det vanskelig å gi generelle råd om stilen uttalelser tie – skjorte. Mote er i endring – akseptabelt som en ny klassisisme er fet ringemønster i samme stil som på syttitallet. Med tiden vil du sikkert finne tilkoblingen som passer deg – uansett trendy skjorter. Når du kjøper en skjorte umiddelbart ta kontakt med forhandleren på en uavgjort (ikke hver gang du kjøper en ny). En mye hjelp er utstilt i butikk sett shirt – slips.

Fashion Manhattan er en interessant blanding av to forskjellige noder. Begynnelsen av bindings rekkefølge er identisk til noden St. Andrew. Når andre gang slip den aktive enden av båndet, bør du følge trinnene bindende Four-in-hand. Antagelig de allerede er i stand til, så du må lære de eneste opprinnelige trekk.

Manhattan Slipsknute – (Litt) asymmetrisk
– NEGATIV – ser det kompakte enda bredere bånd eller tykke stoffer
Manhattan Slipsknute – En vanlig og bredere krager
– For å usofistikert bånd
Manhattan Slipsknute- Tynne eller fleksible stoffer
– Betyr ikke løse seg selv

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute Manhattan og merket med . Bokmerk permalenken.