Slipsknute Balthus

Slipsknute Balthus er relativt ung og ikke veldig godt kjent. Det er verdt å prøve det ut: takk til ham dårligere enn menn kan ordentlig «forkorte» sine bånd. I motsetning til påstandene, gode utseende laget av fleksibelt og tynt slips.

Sveitsiske kunstneren Balthus kom opp med en bred bindingen et slips i trettiårene av det tjuende århundre å provosere. Mote har blitt svært populær etter Balthus fotografert i det. Du tenker kanskje at dette bindingen slips er en variant av Platsburgh – begge er bred og har form av en kjegle. Hvis binder seg til det med en uavgjort tykk eller gjennomsnittlig bredde ut av den tykkeste en av nodene i alt og er ikke egnet for gjennomføring. Det er enkelt, kan det være en veldig forkortet slips. Måten Balthus bruke den, virker det nesten som en avskrekkende: brede enden av båndet som stubben stikker på toppen foran på brystet, hengende lang og smal fritt under. Du kan imidlertid bruke denne moten er å knytte pent tynne, lette bånd med en glatt materiale. Hver gang, takket være det store antallet bevegelser av , forkorter tie betraktelig, som dårligere enn menn kan skillfully bruke.

slipsknute balthus

slipsknute balthus

Bare en smal slips med et meget lett materiale, knyttet så langt som mulig mot den smale enden, muliggjør en fin slipsknute Balthus og samtidig opprettholde den normale lengden av et slips.

Binding slips Balthus reversert.
Veldig bra for stor krage og smal slips.
Balthus Binding et slips er symmetrisk
Tykk knute.
Binding slips brukt for tynne materialer.
Node løser seg selv.
Binding slips Balthus spesielt egnet for lave menn.

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute Balthus og merket med . Bokmerk permalenken.