Slipsknute Diagonal

Diagonal slipsknute, er forbundet på en måte som ligner på den crossover-slipsknute. Under samme navn oppført en annen node – innbindings rekkefølge og utseende etter inn er ganske annerledes. Slipsknute for smidige fingre.

Sannsynligvis denne noden oppfunnet Davide Mosconi. Vil dette føre til sine naboer til distraksjon? Diagonal slipsknute er uten tvil neste node for wprawionych. Hvis du kan mestre det, vil du ha i ditt repertoar ekstra node for kvelden anledninger.

Slipsknute Diagonal

Slipsknute Diagonal

I tilfelle av den diagonale node Mosconi anbefalt lyse stoff blanding av kashmir og silke. God er også skinnende, mørkere materiale, som imidlertid i lys og skygger anordnet ugunstig. Glatte stoffer også kreve større dyktighet i den bindende! Du bør unngå materialer i mønstre, fordi de avlede oppmerksomheten fra den vakre formen node. Top node av de diagonale bånd er fast eller i små mønstre. Ikke trening på en kashmir bånd, å fullstendig ødelegge dem! Materialet må være lett å forstå, slik at du kan styre det bedre.

Slipsknute Diagonal1Fra det fjerde trinnet, holde fingrene bar, hvor en tar ut en node, åpen for den smale enden av båndet. – Ved bar træ den smale enden av båndet i det femte trinn. I det sjette trinn, vikle den brede enden av ryggen. – Form tverrliggeren, som består av en node.

Slipsknute Diagonal – De elegante skjorter
– Single-farge tie
Slipsknute Diagonal – Slips smal og medium bredt
– Asymmetric
Slipsknute Diagonal – Den sammensatte stoff
– For spesielle anledninger
Slipsknute Diagonal – Betyr ikke løse seg selv

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute Diagonal og merket med . Bokmerk permalenken.