Slipsknute Grantchester

Selv med en tynn og smal tie slipsknute Grantchester ut tykkere enn vanlig og derfor valget av modellen er avhengig av smaken av personen. (Andre ni ganger sammenleggbare slipsknute imidlertid ikke overstige størrelsen på det.)

Samlere slipsknute Fink og Mao ga sannsynligvis navnet til fasonowi til minne om den pittoreske byen i nærheten av Cambridge. På grunn av sin størrelse ikke kan tilskrives den såkalte node. britisk understatement! Hvis du tegner den passende krage, kan sammenleggbare slipsknute syv eller ni meget vel se ut som i tilfellet med lavere menn. Når du bruker materialet slik at selv på slutten av en lang bånd bindende vil du knapt nå midjen. Som en person mild, ikke lenger har å slite med den smale enden av båndet, som gjorde dette til et mindre antall noder flytter ofte faller langt under bred slutten og må skyves inn i skjorten. Men pass på: som en slipsknute er ikke egnet for hver ansiktsform! Hvis du har et rundt ansikt heller full og bred, sterk nakke, bør du definitivt velge en annen slipsknute!

Slipsknute Grantchester

Slipsknute Grantchester

Som vanlig i tilfelle av et stort antall slipsknute bindingstrinn, bør man begynne så nær den smale enden av båndet, hvis noden vil komme ut enda tykkere enn det som er tilgjengelig. Han deretter bundet slips er for kort.

Grantchester bindingI noen få ord

Slipsknute Grantchester – Motsatt
– Asymmetric
Slipsknute Grantchester – En stor, tykk
– For tynne stoffer
Slipsknute Grantchester – For den nedre mannlig
– Løser seg selv

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute Grantchester og merket med . Bokmerk permalenken.