Slipsknute Kent

slipsknute kentHensyntatt antall skritt, den minst kompliserte knuten Kent – også kjent som node «enkel», men ofte referert til som en enkel Four-in-hand.

Kent knute er også kjent som «liten knute», og dette begrepet svært godt passer ham: han har mindre bevegelse enn hemmende Four-in-hånd. Du kan lage en knute med bare et triks (se nedenfor), som bare gjør det mer komplisert enn det først virker.

Det er vanskelig å gi deg råd om de beste tilbudene på slipset Kent – mye avhenger av materialet og dens kvalitet. I tilfelle av lette stoffer og smale bånd knuten kommer ut meget en-dimensjonale (flatt), og svært liten. Men det er godt å bruke den når den eneste slips som du har tilgjengelig (f.eks. Leide), er ganske kort, og du er høy. Men – samt orientalsk knute – Kent kan knytte slipset bredt eller veldig tykt materiale. Kent silke, tweed eller ull dresser eller smal: bare litt bredere krager og gjør et godt inntrykk både på jobb og under middagen på restauranten.

Sett slips rundt halsen, som du pleide å gjøre. Avhengig av høyden, kan den smale ende være litt lavere enn det som normalt innført stilling, siden noden ved hjelp av enda mindre materiale enn i tilfellet av Four-in-hånd. Før du binde, slå den brede enden av båndet gjennom 180 grader. Dette turn stiver tie og la de neste skrittene lettere å danne en knute.
– Liten krage
– Fra materialer fra middels tykk og tykk
– Liten
– For menn tålmodig og presis
– Bredere bånd
– Asymmetric
– Betyr ikke løse seg selv
– Passer spesielt for høye menn
– Den fakturering materiale egnet for bruk

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute Kent og merket med . Bokmerk permalenken.