Slipsknute Onassis

I tilfelle av menn er knytte et slips er bedre egnet til skoleball eller for eksentriske millionærer. Kvinner som kommer til å jobbe på seg et slips kan se mer fritt og bør minst være fristet til å knytte et slips.
Umiddelbart etter at navnet kan bli gjenkjent av oppfinneren av denne metoden for å knytte en slipsknute: Aristoteles Onassis, den store kanonen millionær, ekstra posisjonskontroll som ektemannen til Jacqueline Kennedy enken etter en amerikansk president. Onassis endret knytte en slipsknute Four-inhand: i stedet engasjere den brede enden av båndet i det siste trinnet i , puttet den inn igjen og oversatt løst over en node til fronten. Kragen, som passer denne noden og at Onassis alltid hadde på seg, det Haifish med svært mye mellomrom tips. slipsknute materiale bør ikke være for tykk. Dette er best node samsvarer med et typisk stoff kvalitet, myk og fakturert. Å knytte ble ikke vektlagt enda mer enn det allerede er takket være denne unike node bør være som den mest elegante og ensfarget.

slipsknute onassis

slipsknute onassis

De fem første trinnene slipsknute Onassis utført nøyaktig som i innbindings slipsknute Fourin-hand. Sist, er den sjette enklere enn det ser ut på bildet. Viktigst, ledet man den brede enden tilbake gjennom løkken bunnen, en knute i motsatt retning til den (høyrehendt – høyre). Så bare trekke ned langs halsen til enden av trekke noden og forlate som falt fritt på den frem.

Meget god bindingen et slips til krager med allment linjeavstand tips av.
Denne noden er asymmetrisk.
Dette kan brukes til å slips bindingen stilig, monokromatisk som mulig.
Denne noden slips passer godt med lyse tekstiler og typisk tykkelse.
Brukes til å slips for menn og for uformelle anledninger.
Det er knytte bindingen slipsknute ikke løser seg selv.
Ikke egnet for jobben.

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute Onassis og merket med . Bokmerk permalenken.