St. Andrew slipsknute

slipsknute St. AndrewHvis du er ute etter en fin, men beskjeden node til en bestemt krage, kan du prøve først og fremst hybrid node. Men hvis du trenger mer volum, ville den beste løsningen være å knute St. Andrew.

St. node. Andrew er ikke bare bredden, men også en viss asymmetri. Hvis du trenger å krage tilsynelatende paradoksal node – en stor og ydmyk på samme tid, bør du prøve denne knuten av bånd med forskjellig materiale.

St. Andrew slipsknuterTies ull, som i England er ansett å være upassende i næringslivet og i Italia slites ganske ofte, bør velges med omhu enn silke. Reaching for uavgjort ull ensfarget, nøktern, aldri gjør en feil. Etter en dreining av silke til ull bånd vil måtte bruke andre noder, for innledningsvis, som i tilfelle av grovt vevet silke knuter kommer større enn de som man er vant til (med mindre bånd er blitt mer fleksible etter lengre tids bruk).

Avhengig av hvor mye noden ved enden av ta ut, kan danne det som en «tredimensjonal» – da den nedre del node rager litt mer enn en krage, som gjør det bindmateriale plasseres på buen smart konstante. Dette er en optimal anordning av et slips, som imidlertid ikke kan oppnås for hver node, eller fra hvilket som helst materiale.

– Inverted
– (Litt) symmetrisk
– Collar med mye mellomrom tips
– Fra tynne stoffer (men ikke for tynt fôr)
– Tie usofistikert
– Pent faller
– Ser fint stiliserte (brønner eller middels lange folder)
– Løser seg selv
– For arbeid og for Christmas tilbud

Dette innlegget ble publisert i Slipsknute St Andrew og merket med . Bokmerk permalenken.